Maavalitsus kuulutas välja konkursi kõige sportlikuma pere leidmiseks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Uudeküll valiti mullu maakonna vabatahtlikuks spordiaktivistiks.
Martin Uudeküll valiti mullu maakonna vabatahtlikuks spordiaktivistiks. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Väärtustamaks terveid ja sportlikke eluviise, kuulutas Lääne-Viru maavalitsus viiendat korda välja konkursi maakonna kõige sportlikuma perekonna ja vabatahtliku spordiaktivisti leidmiseks.


Sportlikuma perekonna väljaselgitamisel läheb arvesse mõlema või ühe lapsevanema ning kuni 18aastaste laste sportlik tegevus.

Maakonna kõige sportlikuma vabatahtliku konkursil arvestatakse mittepalgalist vabatahtlikku sportlikku tegevust kohaliku spordielu edendajana, nt sportlike ettevõtmiste algatajana, korraldajana jne, spordiobjektide (nt suusarajad, pallimänguväljakud, uisuväljakud jne) rajajana või hooldajana jms.

Põhjendatud kirjalikud ettepanekud palutakse esitada Lääne-Viru maavalitsusele 29. jaanuariks kas posti teel aadressil Lääne-Viru maavalitsus, Kreutzwaldi 5, 44314 Rakvere (märgusõna "spordikonkurss") või e-kirjaga Liis Lille aadressil liis.lille@l-virumv.ee.

Eelmisel aastal tunnistati vabatahtlikuks spordiaktivistiks Martin Uudeküll ning kõige sportlikumaks pereks tunnistati perekond Eilo Rakkest.

Nimetatud konkurss on üks osa liikumisharrastuse hea tahte lepingus „Terve Lääne-Virumaa" toodud tegevustest. Lepingu raames selgitatavad maakonna organisatsioonid (Lääne-Virumaa Omavalitsuste Liit, ettevõtjate klubi Wesenberg, Lääne-Viru külade ühendus Virumaa Lootus, Lääne-Viru spordiveteranide koondis) ka sel aastal välja kõige sportlikuma omavalitsuse, põhikooli ja gümnaasiumi, eaka inimese, ettevõtte ning küla Lääne-Virumaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles