K&F sumokooli noored võidutsesid Itaalias

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stiilinäide neidude sumost.
Stiilinäide neidude sumost. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Nädalavahetusel Itaalias Piacenzas toimunud klubide rahvusvahelisel sumoturniiril esinesid edukalt K&F sumokooli maadlejad, kes saavutasid kolm esikohta ning ühe teise ja ühe kolmanda koha.


11-aastane Maarjus Veit­maa võitis kuus võistlusmatši, näitas üles tehnilist ja tõsist võitluslikkust, mille eest ta pälvis turniiril nooremate poiste seas veel eriauhinna. Ta oli ka noorim osavõtja oma vanuseklassis, ülejäänud vastased olid vanuses 12-14 aastat. Maarjus alistas finaalis Itaalias elava Ukraina päritolu Kirill Savitski.


Neidude kategoorias ei olnud vastast K&F sumokooli maadlejale Katrin Popovile, kes kulla saamiseks pidi alistama viis võistlejat. Katrin võitis nad kõik sumotehnikaga yoritaoshi.

Delegatsiooni kergeim osaleja Madli Kai Tikka võistles sitkelt ja teenis hõbemedali.


Vanemate poiste kategoorias ei saanud keegi vastu Mart Kohvile. Teel kullani pidi Mart Kohv tegema kaheksa võistlusmatši. Finaaliheitluses võitis ta itaallast Andrea Borlenghi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles