Pinksitüdrukud lõid kaasa kolmel võistlusel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor lauatennisemängija Adelina Zulfukarova.
Noor lauatennisemängija Adelina Zulfukarova. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Rakvere spordiklubi Pinx noored lauatennisemängijad Delia Lukk ja Adelina Zulfukarova käisid võistlemas Haapsalus seitsmendat korda peetud Albert Kanepi mälestusturniiril, kus osales ligi 280 sportlast Eestist, Soomest, Lätist, Leedust ja Venemaalt.

Endast viis aastat vanemate tüdrukutega juunioride turniiril võistledes näitasid Delia ja Adelina head mängu, kuid neid võita veel ei õnnestunud, juurde saadi aga vajalikku mängukogemust.

Päev hiljem olid rakverlannad võistlustules Eesti Lauatennise Liidu (ELTL) Balteco GP-sarja teisel etapil, kus Delia Lukk saavutas B-klassis teise koha, Adelina Zulfukarova võitis aga esikoha C-klassis.
Seejärel võisteldi veel ELTL STIGA laste GP-sarja kolmandal etapil, kus Delia Lukk sai 2001. a sündinud tüdrukute konkurentsis neljanda koha, olles eelnevalt kaotanud väga pingelises poolfinaalis Sirli Roosvele (Nõmme SK) tulemusega 2:3, võitnud aga järgmise mängu kindlalt. Pronksiheitluses tuli rakverlannal tunnistada vastase – selle vanuseklassi valitseva Eesti meistri – Hille Millerti (Nõmme SK) paremust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles