Rakveres elava noormehe tehtud vinnutatud veiseliha märgiti ära

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Bobrovski võtab vastu tunnuskirja.
Lauri Bobrovski võtab vastu tunnuskirja. Foto: Teele Üprus

Pühapäeval kuulutati välja 2014. aasta Eesti parim mahetootja ja parim mahetoode. Lisaks märgiti konkursil ära teisigi tooteid, nende seas Sirloin OÜs valmiv vinnutatud liha “Traditsioonitruu”. Tegemist on Eesti esimese maheveiselihast valmistootega.

Ettevõte Sirloin OÜ tegutseb küll Järvamaal, kuid selle asutaja ja juht Lauri Bobrovski elab Rakveres.

Teise koha pälvis vinnutatud veiseliha La Muu jäätise järel publiku seas korraldatud lemmiktoote valimisel, milles osales 250 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles