Lääne-Virumaal on elektrita üle 2000 kliendi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TPM

Äikesetormi tagajärjel on Eestis täna kella 10 seisuga elektrita ligi 557 Eesti Energia alajaama ja 6577 klienti.


Suurema osa eilsest õhtust elektrita jäänud majapidamistest õnnestus Eesti Energia rikkebrigaadidel õhtu ja öö jooksul taaspingestada. Kokku on rikkeid jätkuvalt likvideerimas 160 Eesti Energia ja partnerite rikkebrigaadi üle Eesti.

Kõige rohkem on rikkeid hetkel Lääne-Virumaal (elektrita on 2294 klienti), Valgamaal (1296) ja Jõgevamaal (1161).

Esmajärjekorras kõrvaldatakse keskpinge rikked, millega on seotud suurem arv tarbijaid. Rikete kõrvaldamine toimub järk-järgult ning sõltuvalt rikete raskusest ja ulatusest võib kesta mitu päeva, mõnedes piirkondades nädala lõpuni. Madalpinge rikete likvideerimine võib kesta kauem. Eesti Energia palub seoses sellega klientidel varuda kannatust.

Eesti Energia rikketeadete teenindamiseks on kaasatud täiendav jõud ning kõik Eesti Energiale edastatud rikketeated on fikseeritud. Elektrikatkestustega seoses on kliendipöördumiste arv 10 korda tavapärasest suurem.

Klienditelefon 1545 on ajutiselt suletud, kuna selle teenindajad on samuti suunatud rikkekõnede vastuvõtmisele.

Ülevaate elektrikatkestustest saab Eesti Energia veebilehel www.energia.ee asuvalt kaardilt (valida avalehel otseviited/ rikked).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles