Kuidas valmistutakse mudilaste tantsupeoks ehk Kogukonna abiga tantsupeole

Eva Samolberg
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Tairo Lutter

Emakeelepäeval ja teatrikuul korraldab Kadrina lasteaed Sipsik koostöös lastevanemate hoolekoguga heategevusliku teatripäeva, mille tulust toetatakse laste tantsupeole minekut.

Suvel sõidavad Sipsiku koolieelikud nii Huljalt, kui Kadrinast Haapsalusse tantsupeole. Tantsupeo eesmärgiks on lastele pärimuskultuuri tutvustamine ja tantsupeo traditsiooni teadvustamine juba koolieelses eas.

Soov on olemas, tantsusammud saame selgeks, bussid broneeritud, puudu on ainult veel riided. Just nende soetamise eesmärgil tuligi täiskasvanuil mõte korraldada toetajate abiga üks vahva heategevuslik perepäev.

Teatri- ja perepäev toimub Kadrina huvikeskuses. Üritusel etendavad Mesimummi rühma lapsed lavastuse „Printsess, kes ei tahtnud enam printsess olla“ ning  tervituseks astuvad üles vilistlased õpetaja Elena Altmäe juhendatud poiste ansamblist ja tantsuklubist Cadencia.

Külla tulevad ka Rakvere teatri juht Velvo Väli ning näitlejad Natali Lohk ja Tiina Mälberg. Näomaalinguteks on avatud grimminurk ja kogu ürituse ajal on avatud kohvik emade- isade valmistatud maitsvate küpsetistega.

Kohvik avatakse kell 11, etenduse algus on kell 12.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles