Kaubanduskeskusest saab euroinfot

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Keskpanga peahoone Frankfurdis. Selle ees ELi ühisraha euro tähis..
Euroopa Keskpanga peahoone Frankfurdis. Selle ees ELi ühisraha euro tähis.. Foto: SCANPIX.

1. oktoobrist hakatakse "Euro tuleb Eestisse!“ projekti raames Tallinnas suuremates kaubanduskeskustes jagama eurole üleminekuga seotud infot.


Üle Eesti suurematesse kaubanduskeskustesse pannakse eurostendid järgmistel nädalatel. Rakvere Krooni keskusesse jõuavad stendid 21. oktoobrist.

Infostendid on üleval oktoobrikuu jooksul, infotöötajad on stendide juures neljapäeviti ja reedeti kell 16-19 ning laupäeviti kell 12-16.

"Eurole üleminek puudutab meid kõiki ja on äärmiselt oluline, et vajalik praktiline info jõuaks õigeaegselt võimalikult paljude inimesteni. Lisaks reklaamikampaaniatele ja mitmesugustele temaatilistele trükistele on hea kui inimestel on võimalus neid huvitavatele küsimustele ka silmast silma vastuseid saada,“ rääkis rahandusministeeriumi kantsler Tea Varrak.

"Julgustan kõiki, kel vähegi nädalalõpul mahti kaubanduskeskusest läbi astuma ja euro teemal vestlema, seda enam, et infotöötajatena on stendide juures ametis eurole üleminekuga seotud ministeeriumite, asutuste ja erinevate Eesti piirkondade töötajad,“ lisas Varrak.

Stendide juures korraldatakse ka euroteemalisi viktoriine, kus iga päeva lõpus loositakse osalejate vahel välja Tere Euro sümboolikaga auhindu.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles