Loomade mäss pealinnas: mõelgem külaelule

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arno Pärna, Ave Paulus, Tarmo Elvisto ja Eesti Siga (esindamas sigu, kes Aafrika seakatku ohu tõttu ­kohale tulla ei saanud) patsutamas eesti maatõugu veist Dianat.
Arno Pärna, Ave Paulus, Tarmo Elvisto ja Eesti Siga (esindamas sigu, kes Aafrika seakatku ohu tõttu ­kohale tulla ei saanud) patsutamas eesti maatõugu veist Dianat. Foto: Kaido Einama

“Meie sõnum oli, et inimesed teeksid asju oma kätega, õigesti ja naturaalsel moel, kõlama jäi aga hoopis see, et loomad toodi linna!” imestas Ave Paulus, nädalavahetusel Tallinnas Patarei merekindluses toimunud Ökomässu üks korraldajatest.

Tõepoolest, viiendat korda toimunud ökoehituse ja elustiili festivalile Ökomäss sõitsid Lahemaalt kohale maalambad, karjakoerad, maakanad, kitsed, nelja tõugu veised ja kolm Eesti ohustatud hobusetõugu: eesti hobused, eesti raskeveohobused ja tori hobused.

Tegemist oli Lahemaa rahvuspargi kampaania “Elavad külamaastikud” ühe väljundiga, et näidata toimivaid talusüsteeme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles