Strupovic päästis päeva

Merly Raudla
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Rakvere Tarvas kollases.
BC Rakvere Tarvas kollases. Foto: Meelis Meilbaum

Korvpalliklubi Rakvere Tarvas võttis täna karikamängus küllaltki raske 82 : 75 võidu esiliiga meeskonna Tartu Kalev/Estiko üle.

Võõrsil peetud kohtumine algas seisult 6 : 0 vastaste kasuks, kuna madalamas liigas mängiv Tartu Kalev/Estiko sai edumaa saavutamiseks visata kolmepunktiviskeid.

Esimese poolaja lõppedes 45 : 42 edumaad maitsta saanud vastased vandusid lõpuks siiski napilt Tarvale alla.

Tarva poolt lisas võiduarvele tervelt 31 silma Reinis Strupovic. Nii Roberts Strumbris kui David Haughton toetasid teda kumbki 15 punktiga. Teised mängumehed kahekohalist arvu punkte ei teeninud.

Tartu Kalev/Estiko põhimängijad jagasid skoorikasvatamise ära üsnagi võrdselt. Timo Oja ning Artur Liiv tabasid kumbki 15, Rein Raam ja Mihkel Allorg mõlemad 11 punkti.

Reedel tavapärasel ajal, kuid seekord Rahu hallis, võõrustab Tarvas Tartu Kalev/Estiko meeskonda ning selgub, kumb tiimidest saab edasi kolmandasse ringi.

Tamsalu Los Toros pääses karikasarja teise ringi kerge vaevaga, kuna vastased andsid korduskohtumisel alla ning Tamsalu tiim teenis 20 : 0 võidu.

Pühapäeval võõrustab Los Toros Tamsalu spordihoones Audentese SG/Noortekoondist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles