Kas kodustada poissmeestemasin või suurima tablooga aparaat?

Katrin Uuspõld
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joogieksperdi Virumaa osakonna juhataja Margus Vahtramäe soovitab masinasse valada just nii palju ube, kui plaanitakse päeva jooksul kohvi tarbida, ning kindlasti sulgeda oapakk võimalikult õhukindlalt.
Joogieksperdi Virumaa osakonna juhataja Margus Vahtramäe soovitab masinasse valada just nii palju ube, kui plaanitakse päeva jooksul kohvi tarbida, ning kindlasti sulgeda oapakk võimalikult õhukindlalt. Foto: Meelis Meilbaum

Olete mõlgutanud mõtteid, et köögikapil võiks seista abiline, kes ühe nupulevajutusega värsketest ubadest kohvi valmis vuristab ning piimagi peale vahtu lööb. Aga milline masin kümnetest poeriiulil olevatest just teile õige on?

Kõigil kodukasutajatel, kes kohvimasinat valivad, soovitab Joogieksperdi Virumaa osakonna juhataja Margus Vahtramäe ­kõigepealt mõelda isiklikele kohvijoomisharjumustele: kui mitu tassi kohvi teil päevas kulub, kas teid rahuldab must kohv või soovite aeg-ajalt nautida ka kvaliteetset piimakohvi.

Kohvimasina hinna määrab suuresti selle võimsus. Kõige väiksemad espressomasinad on n-ö kümne tassi masinad ehk veepaak ja oasahtel on mõeldud kümne tassi kohvi jaoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles