Raudteejaama ümbrus muutub tundmatuseni

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamsalu senine bussiootekoda lammutati ning kunagisest ambulatooriumi abihoonest on alles vaid maakividest müür.
Tamsalu senine bussiootekoda lammutati ning kunagisest ambulatooriumi abihoonest on alles vaid maakividest müür. Foto: Eva Klaas

Tamsalus lammutati eelmisel nädalal senine hädapärane bussijaama ootekoda ning selle asemele kerkib korralik bussi- ja rongiootepaviljon.

Paviljonis hakkavad olema ootesaal ja tualetid ning piisavalt ruumi müügileti avamiseks. “Kui tekib mõni huviline, kes sooviks näiteks kohvi ja lihtsamaid snäkke pakkuda,” selgitas Tamsalu abivallavanem Annika Kapp. Paviljoni tuleb ka infotabloo bussi- ja rongiaegade ning muu vajaliku teabega.

“Olen pikisilmi korralikku paviljoni oodanud,” rääkis pühapäeval bussi oodanud Anne ja lisas, et endine varjualune pakkus vaid hädapärast kaitset sademete eest. Rongile rutanud mehed lisasid, et kõige olulisem on, et paviljoni tulevad tualetid, avalikku WCd ei ole praegu linnas üldse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles