Politseimuuseumis näeb veekahurit

Kristi Ehrlich
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Politseimuuseum.
Eesti Politseimuuseum. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Laupäeval, 10. septembril kell 11 politseimuuseumi hoovil algaval liikluspäeval on võimalik näha töötavat veekahurit ja tutvuda teiste märulipolitsei erivahendite ja töövõtetega kurijategijate kinnipidamisel.

Samuti on huvilistel võimalik kontrollida jalgrattakiivri ohutust, istuda politseibussis, kõike oma käega katsuda ning politseinike käest küsida kõike.

“Kuna uus kooliaasta on alanud, siis lõpetame oma muusemisuve juba traditsiooniks saanud liikluspäevaga. Kooliaeg toob rohkem lapsi liiklusolukordadesse ning soovime anda oma panuse ohutusreeglite meeldetuletamisele ja järgimisel. Teeme jalgrattakiivriga testi ning näitame, milline peab välja nägema nõuetekohaselt varustatud jalgratas. Samuti tutvustame politsei töövahendeid ning piilume patrullauto sisemusse,” rääkis politseimuuseumi direktor Andrus Eesmaa.

Laupäeval toimuval üritusel peavad muuseumiõuel loengu maanteeameti spetsialistid ja maanteeamet toob kohale ka pöörleva auto, kus saab omal nahal tunda, mis avariiga.

Liikluspäev on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles