Epp Mäe maadles Istanbulis pronksile

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Mäe Tudu maadlusmatil  Riho Mäe käe all treenimas.
Epp Mäe Tudu maadlusmatil Riho Mäe käe all treenimas. Foto: Arvet Mägi

Türgis Istanbulis maadluse maailma karikavõistluste (MK) etapil võistelnud Tudu maadlusneiu Epp Mäe sai naistemaadluse kaalukategoorias kuni 72 kg kolmanda koha. Kulla võitis bulgaarlanna Stanka Zlatova, hõbeda Jenny Fransson Rootsist.

Eesti Maadlusliidu sekretäri Mehis Kardi sõnutsi on Epu pronks märkimisväärne saavutus, sest varem pole Eesti maadlejad MK etapilt medalit saanud.Audentese spordikoolis õppivale Epp Mäele oli MK etapil osalemine esimene võistlus nende naismaadlejate konkurentsis, kes pürgivad 2012. aastal Londoni olümpiamängudele.

Epp Mäe treenerist isa Riho Mäe sõnul on aasta alanud nende tiimile lootusrikkalt, sest jaanuari lõpus Koerus Maalehe turniiril saavutas Epp naiste absoluutkaalus esikoha, veebruari algul Viljandis täiskasvanute Eesti meistrivõistlustel oli ta naistemaadluse kehakaalus kuni 72 kg samuti esimene.

Ees seisavad stardid märtsi alguses Klippan Lady turniiril Rootsis, märtsi keskel Fredev­feldsi turniiril Riias ning kuu ­lõpus täiskasvanute Euroopa MV-l Dortmundis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles