Kadrina vald jahib hingi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrina valla töövõit - teatri peanäitejuht Üllar Saaremäe (paremal) kirjutas ennast lõpuks Kadrina valda sisse ja sai tänutäheks volikogu esimehelt Jaanus Reisnerilt sooja ja tunnustava käepigistuse.
Kadrina valla töövõit - teatri peanäitejuht Üllar Saaremäe (paremal) kirjutas ennast lõpuks Kadrina valda sisse ja sai tänutäheks volikogu esimehelt Jaanus Reisnerilt sooja ja tunnustava käepigistuse. Foto: Lisete Laisaar

Kadrina vallajuhid on kindlad, et 1. jaanuariks saab nende vald kriteeriumiks seatud 5000 elanikku kokku, selleks tuleb lihtsalt kõik seal elavad inimesed valda sisse kirjutada.

Eesmärgi nimel pingutatakse praegu kõvasti. 1. novembri seisuga oli Kadrina vallas 4957 elanikku. Läinud kuu jooksul lisandus 39 elanikku, teiste seas näiteks Rakvere peanäitejuht Üllar Saaremäe, kes on tegelikult vallas elanud juba kümmekond aastat.

Kuid see pole veel kõik. Kadrina vallajuhid on pöördunud ka vallaga piirnevate Vihula valla külade esindajate poole, et veenda neid naaberomavalitsusega liituma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles