Väike-Maarja muusikakool tähistab 20. sünnipäeva suure juubelikontserdiga

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontserdil esinevad õpetajad, vilistlased ja õpilased, nende seas ka Henrik Villem Sepping
Kontserdil esinevad õpetajad, vilistlased ja õpilased, nende seas ka Henrik Villem Sepping Foto: Kairi Voosalu/Saundland

​Järgmisel laupäeval, 26. novembril tähistab Väike-Maarja muusikakool suure juubelikontserdiga 20. tegutsemisaastat. Kontsert algab Väike-Maarja seltsimajas kell 15 ja sinna on oodatud kõik huvilised. Eriti palavalt oodatakse aga kooli vilistlasi, kellest osa koos muusikakooli praeguste õpilastega ka lavale astub.

Muusikakooli direktori Vallo Taari sõnul täitus koolil 20 aastat ametlikult 1. septembril, ent kontsert antakse novembris, sest “siis on lapsed ka midagi õppida jõudnud ja neil on, mida näidata”.

Väike-Maarjas avas muusikakool uksed 1. septembril 1996. aastal. Sellest ajast on sealt läbi käinud sadu muusikahuvilisi lapsi. “20 aastat on pikk aeg, aga kool ei saa kunagi valmis. Kogu aeg tuleb areneda, oleme saanud palju uusi pille ja remontinud ruume,” rääkis Taar. “Toimetamist ikka jätkub.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles