Väike-Maarja valis uued aukodanikud (1)

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mall Lepiksoo.
Mall Lepiksoo. Foto: Erakogu

Vallavolikogu nimetas viimatisel istungil valla aukodanikeks Mall Lepiksoo ja Mall Võhandu. Mall Lepiksoo asus pärast ülikoolis arstiteaduskonna lõpetamist ja internatuuri läbimist Väike-Maarja ambulatooriumis tööle 1. oktoobril 1972. aastal. Ta on väikemaarjalisi ravinud 44 aastat ning on oma patsientide seas väga lugupeetud.

Mall Lepiksoo juhtimisel tegutsev perearstikeskus on kuulunud kuus viimast aastat Eesti kvaliteetsete perearsti­praksiste hulka. Selleks peab olema täidetud 20 kriteeriumit.

Perearstina on Mall Lepiksoo osalenud mitmes rahvusvahelises kliinilises patsiendi- ja ravimiuuringus ning 2014. aastal mentorina Euroopa perearstide projektis PrimCare IT, kuhu Eestist valiti neli perearsti. Eelmisel aastal määras Eesti Perearstide Seltsi juhatus Mall Lepiksoo perearstide auditeerijaks. Lepiksoo on olnud aastaid Eesti Arstide Liidu volikogu liige ning arendanud tervishoiu- ja sotsiaalalaseid suhteid Plöni kreisiga Saksamaal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles