Repliik: kuidas pääseda peniterrorist?

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merly Raudla.
Merly Raudla. Foto: Meelis Meilbaum

Ühel päeval kurtis muserdatud olemisega sõbranna, et naabri pitsu oli ta oma klähvimisega äratanud juba hommikul viie ajal. Jälle. Mõistan seda muret. Minugi naabritel paistab olevat ebastabiilse närvikavaga koer, kes iga koridorist kostva krõpsu peale kisama pistab.

Ilmselt pererahvale tõestamiseks, et ninaesine on auga välja teenitud. Alati nähvits nii häälekas ei ole. Korra soovisin naabrinaiselt nõu küsida. Uksekella peale oli kosta, kuidas taksilaadne neljajalgne ukseni loivas ja korraks madala häälega mühatas. Järelikult ei olnud kedagi kodus ning loom ei pidanud hääledemonstratsiooni vajalikuks.

Aedlinnas elav tuttav ei jõua ära imestada, kuidas üleaedse neljajalgne sõber haukumisest ja ulumisest juba ei väsi. Ju samuti väga suhtlemisaldis loom. Lõpuks kõrv harjub ning haukumine muutub taustamüraks. Vaid külalised tunnevad end häirituna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles