Virumaa korteriühistud peavad Rakveres aastafoorumit

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renoveeritud korterelamu Tapal.
Renoveeritud korterelamu Tapal. Foto: Erakogu

Virumaa korteriühistud kogunevad 8. veebruaril kell 12 Rakveres Art hotelli konverentsisaalis Virumaa korteriühistute foorumile.

Virumaa korteriühistud  on ennast näidanud edumeelsete ühistuliikumise eestvedajatena, püsides viimasel aastal renoveerimise aktiivsuse tasemelt Eesti kolme aktiivsema piirkonna hulgas.

Selleaastasel Virumaa foorumil kõneletakse  taas korteriühistute jaoks olulistest teemadest ning tuuakse esile parimaid näited ja praktikad.

Käsitletavate teemadena  tulevad  arutelule Eesti Korteriühistute Liidu uued  e – teenused. Räägitakse korteriühistute loomisest maapiirkondades  Rakke valla kogemuse põhjal.

Eesti Audiitorkogu esindaja räägib uuest  revisjonijuhendist  korteriühistutele. 

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi esindajad  räägivad ministeeriumi suundadest elamumajanduses ja Kredex-i  poolt antakse  põhjalik ülevaade  renoveerimise hetkeseisust ja tulevikuvõimalustest.

Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse esimehe Andres Jaadla  sõnul  tõotab foorum tulle eriti kasulik just renoveerimist planeerivatele korteriühistutele, sest oma kogemusi ja tarkusi jagavad nii panga esindajad, ehitajad, energiaaudiitorid kui ka renoveerimise läbi viinud  ühistujuhid Rakveres ja Virumaal juba renoveeritud majades praktiliste  ja eluliste näidete põhjal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles