Maavanem kutsub meilt valitud saadikuid koos käima

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu.
Riigikogu. Foto: Toomas Huik/Postimees

Lääne-Viru maavanem Einar Vallbaum kutsub kõiki Lääne-Virumaalt valitud riigikogu saadikuid kord kvartalis kokku tulema, et hoida kontakti oma piirkonnaga.


“Enne riigikogu valimisi tõstatati meedias küsimus “Kas riigikogu liikmed on päriselt ka olemas?”. Olen kindel, et teie eesmärgiks on hoida ühendust valijatega, kes on andnud usalduse ja volitused enda esindamiseks just teile,” seisis kirjas, mille Vallbaum lähetas saadikutele, kutsudes neid üles koostööle. “Minu ettepanek on tulla kokku iga kolme kuu tagant Lääne-Virumaal, kohtuda võtmegruppide esindajatega ning hoida seeläbi kontakti oma piirkonnaga,” kirjutas Vall­baum.


Et reeded ongi riigikogu liikmetel ette nähtud tööks valijatega, siis pakkus Vallbaum välja, et kohtumised võiksid toimuda iga kvartali viimasel reedel ja esimest korda võiks kokku saada 17. juunil Lääne-Viru maavalitsuses.


Ühtlasi tervitas maavanem meilt valitud saadikuid uude ametisse astumise puhul ning soovis neile püsivust, õiglustunnet, head tahet, julgeid ja tarku otsuseid.
Reformierakondlane Einar Vall­baum oleks ka ise pääsenud Hanno Pevkuri asendusliik­mena parlamenti, kuid eelistas jätkata maavanemana.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles