Priit Rätsep näitas Belgias head kiirust

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Rätsep (pildil vasakul).
Priit Rätsep (pildil vasakul). Foto: Gino Maes

Läinud nädalavahetusel sõideti maailma ühel kuulsaimal liivarajal Lommelis järjekordne motokrossi maailmameistrivõistluste etapp, kus oli võistlustules ka PMC Addinol Honda Racing sõitja, Haljala külje alt pärit Priit Rätsep.

Nädalavahetus algas Rätsepale hästi. Vihmast mudaseks muutunud raskel rajal näitas ta laupäevasel vabatreeningul kümnendat ja ajatreeningul 16. aega. Ka kvalifikatsioon läks Rätsepal hästi: ta lõpetas võidukihutamise Tanel Leoki järel 15-ndana.

Pühapäeva hommikul hakkas Rätsepal soojendussõidus mootorratas tõrkuma. Esimeses sõidus ei õnnestunud noormehel start kõige paremini ja ta oli avaringi järel 30. koha piirimail, kust hakkas ettepoole rühkima, kuid siis tuli sõit pooleli jätta. Teises sõidus kihutas ta algusest peale punktisaajate hulgas 17. kohal, aga siis tuli kuuendal ringil jälle sõit katkestada ja MM-punktidele lisa seekord ei tulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles