Kiirust ületanud Andres Jaadla vaidleb kohtus karistuse üle

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Jaadla.
Andres Jaadla. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere linnapeaks pürgiv Andres Jaadla pole rahul, et politsei soovib temalt suvise kiiruseületamise eest juhtimisõigust võtta, ning vaidleb nüüd korrakaitsjatega kohtus.

Jaadla sõnul eksis ta liikluseeskirja vastu tänavu augusti alguses Võsu-Rakvere teel, kus ei märganud õigel ajal, et algas kiiruspiirang 50 kilomeetrit tunnis ning jäi kiiruseületamisega politseile vahele. Politsei karistas Jaadlat väärteokorras kaheks kuuks mootorsõiduki juhtimisõiguse võtmisega.

"Eks ma olin hajameelne, kuid kogu lugupidamise juures politsei vastu leian siiski, et mulle määratud karistus on liialt karm," selgitas Jaadla BNS-ile, miks ta politsei väärteootsuse kohtus vaidlustas.

Viru maakohus jättis oma neljapäevase lahendiga Jaadla kaebuse rahuldamata ning Ida prefektuuri väärteootsuse jõusse. Jaadla lubas maakohtu otsuse igal juhul edasi kaevata. "Kindlasti kahetsen rikkumist ja luban olla edaspidi liikluses tähelepanelikum," lisas Jaadla.

Valimisliit Rakvere Heaks toob sügisestel kohalike omavalitsuste valimistel Rakveres kandideerima 63 inimest ning linnapeakandidaat on varemgi seda ametit pidanud Andres Jaadla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles