“TV 10 olümpiastarti” alustab 47. hooaega

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janek Õiglase sõnul mõjus sügisene kaitseväe-periood talle hästi.
Janek Õiglase sõnul mõjus sügisene kaitseväe-periood talle hästi. Foto: Marianne Loorents

Ainulaadne kergejõustikusari “TV 10 olümpiastarti” alustab detsembris 47. hooaega. Kalevi kommivabrikus toimunud hooaja avaüritusel osalesid ka eelmise hooaja võitnud koolide, Rakvere reaalgümnaasiumi ja Parksepa keskkooli õpilased ja õpetajad ning varem sarjas võistelnud tippsportlased.

Rakvere ja Parksepa lapsed said kätte oma eelmise aasta preemiaekskursiooni Kalevi kommivabrikusse. Pärast seda käisid lapsed ERR-i majade stuudiotes, kus sai näha, kuidas valmivad kõigile teada-tuntud saated. Jaak Vettik rääkis, mis on Rakvere kooli edu saladused. “Oleme olnud edukad, sest oleme sarja alati väga tähtsaks pidanud. Meie kooli õpetajad on kergejõustiku taustaga ja asjaga hästi kursis. Nii on ka lapsed alati selle võistlusega kaasa tulnud, ka need, kes alaga ei tegele. See on ju tiimitöö. Lisaks on meil kasutada väga head tingimused treenimiseks,” tõi Vettik välja põhjused, mis on suurte koolide arvestuses kolmel viimasel hooajal võidutsenud Rakvere edu taga.

Lapsepõlves sarjas osalenud sportlased tõdesid, et olümpiastardi-sari on nende sporditeele jätnud sügava jälje.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles