Aasta tublimad põllumehed said pai

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta põllumeheks valitud Margus Mullale andsid auhinnad üle president Kersti  Kaljulaid ja maaeluminister Tarmo Tamm.
Aasta põllumeheks valitud Margus Mullale andsid auhinnad üle president Kersti Kaljulaid ja maaeluminister Tarmo Tamm. Foto: Liis Treimann/Postimees

Eile kuulutati riigikogu konverentsikeskuses välja 2017. aasta põllumees. Kuigi Lääne-Virumaalt oli nomineeritud lausa kaks ettevõtjat, Rukkikuningana tuntud OÜ Simuna Ivax juhataja Hans Kruusamägi ja lihaveisekasvataja Kalmer Visnapuu, võttis aasta põllumehe tiitli hoopis Raplamaal tegutsev piimakarjakasvataja Margus Muld.

Hans Kruusamägi ja Kalmer Visnapuu ütlesid mõlemad, et tiitlist olulisem on neile tutvustada oma valdkonda, ja seda aasta põllumehe konkurss ka võimaldab.

“Väga meeldiv on selliste põllumeestega koos kandideerida. Eks see ole enda reklaamimine ja tänavu ka ettevõtmise “Sada rukkipõldu, miljon rukkileiba Eestile” tutvustamine,” lausus Kruusamägi, kes soovib oma sõnul olla enda kandidatuuriga innustuseks teistele põllumeestele, sest juba see on suur tunnustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles