Ametikooli õpperestoranis toob järgmise reedeni toidu lauda kelner

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hommik õppeköögis: Gerda Kuusemets (keskel), üks kuuest viimase aasta kokaõpilasest, kes valmistab à la carte roogi, ütles, et selline praktika tuleb igati kasuks. Kelnerid toovad klientide tagasiside kööki – siiani on rahule jäädud.
Hommik õppeköögis: Gerda Kuusemets (keskel), üks kuuest viimase aasta kokaõpilasest, kes valmistab à la carte roogi, ütles, et selline praktika tuleb igati kasuks. Kelnerid toovad klientide tagasiside kööki – siiani on rahule jäädud. Foto: Marianne Loorents

Lisaks tavapärasele lõunale Rootsi lauas on võimalik Rakvere ametikooli õpperestoranis 17. novembrini lõunasööki tellida à la carte. Tegemist on toitlustusteenindajate ja kokkade ühise praktikaga, kus klientideks on oodatud ka linnarahvas. “Esimene päev läks väga hästi, kliente jagus, õpilased olid väga tublid,” ütles kooli toitlustusteenindajate kutseõpetaja Regina Paeste ja lisas, et teenindanud kelneriõpilased olid rõõmsad ka klientide jäetud helde jootraha üle.

Kõige tellitumaks roaks on seni olnud veisefileest lehtbiifsteek, valikus on ka näiteks üleküpsetatud lõhefilee risoto ja glasuuritud köögiviljadega, seenepüreesupp piimavahuga, maasika bavaroise.

Valikus on kolm eelrooga, neli pearooga ja kolm järelrooga, hinnad jäävad vahemikku kaks kuni neli eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles