Moe joogid said kõrgeid tunnustusi

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Ivanov on rõõmus, et hoolikalt valitud komponentidest tehtud Mohn Poppy džinn tähtsal võistlusel korralikku tunnustamist leidis.
Sven Ivanov on rõõmus, et hoolikalt valitud komponentidest tehtud Mohn Poppy džinn tähtsal võistlusel korralikku tunnustamist leidis. Foto: Andres Pulver

Moe joogipruulijad naasid hiljutistelt võistlustelt peotäie diplomitega, tunnustuse said Saisoni õlu ja Mohn Poppy džinn, mida on tehtud küll tükk aega, kuid müüdud vaid väga piiratud koguses.

Esimese tähtsama auhinna pälvis Moe pruulikoda Novembri õlle eest 2014. aastal Soomes. Tänavu võeti osa märksa prestiižsemast õllekonkursist The Beer Awards Inglismaal, kuhu saadeti kahte sorti õlut. “Paraku tekkis õllekastide teele panemisel väike segadus ning ühe üles antud õlle asemel jõudis Inglismaale hoopis teist sorti õlu ning nii saime osaleda vaid Saisoniga,” rääkis Moe õllevabriku üks omanikke Sven Ivanov.

Saisonil läks see-eest aga hästi ning õlu hinnati kolme tärni vääriliseks. “Nüüd saame rinna kummi lüüa ja öelda teistele, et tehke järele,” ütles Ivanov rõõmsalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles