Maavalitsuse tuled kustutati lõplikult

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik Lumiste oli ametis oma kraami pakkimisega, et uuel aastal alustada juba Vinni abivallavanema ametis.
Eerik Lumiste oli ametis oma kraami pakkimisega, et uuel aastal alustada juba Vinni abivallavanema ametis. Foto: Meelis Meilbaum

Eile pärastlõunal peeti Lääne-Viru maavalitsuses lõpupidu ning pärast peo lõppu kustutati sümboolselt tuled, et märkida ühe ajastu lõppu. Uuel nädalal alustab maavalitsuse hoones tööd riigi geoloogiateenistus.

Praegu Väike-Maarja gümnaasiumis õpetajana töötav kunagine maavalitsuse avalike suhete spetsialist Heili Nõgene ütles, et maavalitsuses töötamise ajast on tal palju toredaid mälestusi. “Täna oli aga päris kurb tunne lõpupeole tulla,” sõnas ta.

Maavalitsuse maatoimingute talituse peaspetsialist Eerik Lumiste nentis, et maavalitsus küll kaob, kuid elu seisma ei jää ning seal töötanud tublid inimesed leiavad endale üpris hõlpsalt rakenduse. Lumiste ise asub ametisse Vinni abivallavanemana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles