Nelikute, pornopastori ja kopterite aasta

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armuvalus noormees üritas BMW maasturiga ületada Rakvere Kirikupargis jalakäijate silda.
Armuvalus noormees üritas BMW maasturiga ületada Rakvere Kirikupargis jalakäijate silda. Foto: Meelis Meilbaum

Lõppeva aasta märksõnadeks võib kahtlemata pidada Roela nelikute sündi, pastori “varanduse” avastamist Viru-Nigulast, Grossi kopteriostu ja kummipostide paigaldamist Tallinna–Narva maanteele – just neid lugusid loeti Virumaa Teataja digilehes enim.

Siiski pälvisid tähelepanu ka elu varjuküljele jäävad lood. Näiteks süttis veebruaris laste hooletu mängu tulemusel elumaja Rakveres Valli tänaval, Vetiku lähedal elav mees jäi aga paar päeva pärast vabariigi aastapäeva kahjutule tõttu ilma nii kodust kui ka sõiduriistast.

Tähelepanu köitsid aga ka kurioosumid: aprilli algul võttis üks Varangul elav majaperemees püstolisihikule kaitseväelased, sest inimesi ei teavitatud õigel ajal mundrikandjate õppusest ning pererahvas oletas, et tegemist on kütusevarastega. Mai lõpus sõitis Vinni vallas Rägavere teel asuval ringristmikul kraavi veok, millest pudenes põllule hiiglaslik laadung õlut. Ümberkaudsetele elanikele jagus noppimist kauaks, veokijuht aga putkas Tartusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles