Vahva: treener kogus kokku aasta jooksul trennis osalenute piletid

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur töö on tehtud: Aqva spordikeskuse peatreener Kersti Naarits ja 3755 piletit.
Suur töö on tehtud: Aqva spordikeskuse peatreener Kersti Naarits ja 3755 piletit. Foto: Aqva

Selle aasta esimesel päeval ei teinud Rakvere Aqva spordikeskuse peatreener Kersti Naarits trenni. Tal oli hoopis teistsugune ülesanne. Ta otsustas lugeda üle oma 2017. aasta trennides osalenud inimeste piletid. “Selleks kulus pea neli tundi. Kui oleksin seda üksi teinud, siis läinuks kindlasti kauem,” sõnas Naarits, kes jagas piletid trennide kaupa.

Treeneri aastakokkuvõte üllatas teda ennastki. Eelmisel aastal oli piletite järgi tema trennides osaletud 3755 korral. Tõsi, arvutissüsteem näitas rohkem kordi – 4055. Kuid see on “loomulik kadu”, ikka on inimesi, kes unustavad pileti esitamata. Peatreener juhendab Aqvas trenne kuuel päeval nädalas, mõnikord on päevas mitu harjutuskorda.

Kersti Naaritsa trennidest oli populaarseim loomulikult kõikjal menukas Les Mills’i kontsepttundide hulka kuuluv bodypump’i lihasvastupidavustreening. Seal osales aasta jooksul 1782 naist-meest, järgnes käte-kõhu-tuharate treening 1643 osalejaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles