Uhtnasse tuleb uus pereelamute piirkond

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere vallavanem Maido Nõlvak.
Rakvere vallavanem Maido Nõlvak. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Rakvere valda Uhtna alevikku planeeritakse arendust ühepereelamutele. Planeeringuga tehakse ettepanek Kuti, Eesmäe ja osaliselt Kitseküla tänav 14 kinnistu jagamisel 18 elamukrundi moodustamiseks. Lisaks nähakse ette krundid kanalisatsioonipumplale, tänavale, kergliiklusteedele ning haljas­alale, kuhu on võimalik püstitada puhke- ja spordirajatisi. Rakvere vallavanem Maido Nõlvak rääkis, et planeeringuga tahab vald võimaldada noortele peredele oma kodu rajamist.

“Uhtna on väga hea koht elamiseks, siin on lasteaed, põhikool, noortekeskus ja raamatukogu. See on tõeline kultuurihäll: oma naiskoor, pasunakoor, rahvatantsijad ja mandoliiniorkester. Siin on ettevõtteid, kust leiab tööd,” loetles Nõlvak Uhtna voorusi. “Kel soovi ja tahtmist endale krunt soetada, on oodatud. Ainus tingimus on, et krundile ehitatakse maja ning asutakse sinna elama.”

Detailplaneeringuga saab tutvuda kuni 16. jaanuarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles