Võrkpalli järelkasv saavutas kaks pronksi

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere spordikooli võrguneiud (sinises) on tänavusel hooajal võitnud juba Eesti karikavõistluste kulla ja EVF-i karikavõistluste pronksi.
Rakvere spordikooli võrguneiud (sinises) on tänavusel hooajal võitnud juba Eesti karikavõistluste kulla ja EVF-i karikavõistluste pronksi. Foto: Marianne Loorents

Läinud nädalavahetusel käisid Eesti Võrkpalliliidu (EVF) karikavõistluste finaalturniiril platsil nii Rakvere spordikooli alla 18-aastased neiud kui ka samas eas noormehed. Mõlemad võitlesid välja kolmanda koha.

Kui spordikooli neiud madistasid treener Ellen Arose juhendamisel kodupubliku ees Rakvere spordihallis, siis poisid heitlesid samal ajal Mati Meriranna taktikepi järgi Pärnus.

Neidude finaalvõistlus kuue võistkonna vahel kujunes väga tasavägiseks, sest turniiri 15 mängust koguni seitsmes läks vaja maksimaalset viit geimi. Kolmel korral tuli viiegeimiline mäng maha pidada rakverlannadel, kes võitsid nendest kaks. Turniiri teise mängupäeva viimase kohtumise viimase palli lõi Rakvere Spordikool Pärnu Spordikooli vastu maha ja saavutas 3:2 paremuse öösel kell pool kaksteist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles