Marten Kuningas: "Parem biitlid, kui tiitlid"

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Marten Kuninga töökohustused võimaldavad, käiakse koos elukaaslase Keit Lillemäe ja poeg Teodoriga pikkadel jalutuskäikudel mööda küla.
Kui Marten Kuninga töökohustused võimaldavad, käiakse koos elukaaslase Keit Lillemäe ja poeg Teodoriga pikkadel jalutuskäikudel mööda küla. Foto: Marianne Loorents

Eesti muusikaauhindade gala melu tuules astuvad Marten Kuningas ja Miljardid kohe Eesti Laulu karussellile.

Bändi Miljardid solist Marten Kuningas naudib tähelepanu ja edu suurtel lavadel. Käsmu, kuhu muusik on end koos perega sisse seadnud, pakub aga head loomekeskkonda, kuhu ülejäänud bändiliikmedki kokku tulevad.

Teil on selja taga muusikamaailma aasta tippüritus, Eesti muusikaauhindade (EMA) gala, kus ansambel Miljardid, mille solist olete, noppis albumiga “Kunagi läänes” kolm auhinda: aasta debüütalbum, aasta rokk­album ja aasta album. Kas praegu on teil hingetõmbepaus peale nii suurt saavutust või vastupidi – teete hoogsalt tööd uute võitude nimel?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles