Sada torti Eesti auks

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üleval paremal pildil oleva tordi on valmistanud ­Terje Lopetie­ne ning selle saab kingituseks Rakvere kogukonnakeskus. Siilikestega tordi autor on Reelika ­Maasik, kes valmistab ­selle vabariigi sünnipäeva puhul Kulina lasteaiaperele.
Üleval paremal pildil oleva tordi on valmistanud ­Terje Lopetie­ne ning selle saab kingituseks Rakvere kogukonnakeskus. Siilikestega tordi autor on Reelika ­Maasik, kes valmistab ­selle vabariigi sünnipäeva puhul Kulina lasteaiaperele. Foto: 3 x Kerli Sosi, montaaž

Trükisoojas raamatus “Eesti 100 torti” on retseptid ka kahelt Lääne-Viru tordiprofilt, kes olid valmis Eesti sünnipäevaks oma nippe jagama.

Retseptiraamatu idee sai alguse ühelt sotsiaalmeedia lehelt, kus visati õhku ilus mõte: teha Eestile juubelikingituseks saja Eesti magusameistri koostatud retseptiraamat. Kaheksa aktiivset tordimeistrit innustusid sellest üleskutsest kohe ning otsustasid idee ellu viia.

“Projektimeeskonnale on raamatu väljaandmine puhtalt rõõm ja vabatahtlik töö – meil on uhke tunne olla kaasatud. Tegime seda tööd südamega oma riigi ja kaasmaalaste auks!” rääkis Margot Kuuskmann, üks meeskonna liige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles