Tarva vutisats alustas hooaega väravateta viigiga

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakverlaste puurilukk Artem Levizi oli esiliiga hooaja avamängus ülesannete kõrgusel.
Rakverlaste puurilukk Artem Levizi oli esiliiga hooaja avamängus ülesannete kõrgusel. Foto: Ain Liiva

Eesti meeste jalgpallimeistrivõistluste esiliiga hooaja avamängus tegi Rakvere JK Tarvas pealinnas EJL-i sisehallis JK Tallinna Kalev U21 meeskonnaga väravateta viigi.

JK Tarvas algrivistusse kuulusid täna toimunud matšis Siim Rannamäe, German-Guri Lvov, Joonas Ljaš, Alari Aunapuu, Dmitrii Baikov, Mario Kuokkanen, Mihkel Gull, Taavi Münter, Mihkel Saar, Kaarel Saar ning väravasuul seisnud Artem Levizi.

Vahetusest sekkusid teisel poolajal Sergei Akimov, Madis Reimal ja Karel Liblekas.

Esimeste mängude järel võtsid esiliiga tabeli tipus liidrikoha sisse tiitlikaitsja Maardu Linnameeskond ja FC Elva. Esimene tegi laastamistööd Tartu JK Welco kallal, alistades vastase 5:1 (poolaeg 2:0) ja teine oli 1:0 (0:0) parem veel ühest Taaralinna klubist Tartu FC Santos.

Tallinna FC Flora U21 ja Tallinna FCI Levadia U21 tüürisid viigisadamasse tulemusega 2:2 ning Nõmme Kalju FC U21 ja JK Keila skooriga 1:1 (0:0).

Järgmises voorus kohtub Rakvere JK Tarvas naistepäeval Maardu Linnameeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles