Tööst kurnatud: linnajuhid juba palmi all puhkamas (3)

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabariigi aastapäeva periood oli linnajuhtidele tihe: päevad täis tööd ning õhtuti vastuvõtud ja tseremooniad. Nüüd on Triin Varek ja Marko Torm (pildil vasakul) jätnud linnajuhtimise Neeme-Jaak Paabu (paremal) hoolde ja puhkavad soojal maal närve.
Vabariigi aastapäeva periood oli linnajuhtidele tihe: päevad täis tööd ning õhtuti vastuvõtud ja tseremooniad. Nüüd on Triin Varek ja Marko Torm (pildil vasakul) jätnud linnajuhtimise Neeme-Jaak Paabu (paremal) hoolde ja puhkavad soojal maal närve. Foto: Meelis Meilbaum

Nii Rakvere vastne linnapea Marko Torm kui ka abilinnapea Triin Varek on pärast kolmekuist töötamist juba puhkusele siirdunud. Triin Varek naaseb ametipostile naistepäeval, Marko Torm aga puhkab Kuubal kolm nädalat.

Rakvere linn on seniks usaldatud abilinnapea Neeme-Jaak Paabu kätesse, kes lausus, et muret pole vaja tunda, kuna tema käed hoiavad linna kindlalt. “Abiks on ka volikogu esimees Mihkel Juhkami,” lisas Paap ja ütles, et ükski teema praegu inimeste puudumise tõttu seisma pole jäänud.

Eile (teisipäeval – toim.) veel Tais puhanud abilinnapea Triin Varek ütles, et alates 8. märtsist on tema ametlikult linnapea kohusetäitja.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles