Õppurid saavad moodsa värkstoa

Margus Martin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RAK01:HARIDUS,KOOL :25OKT12,V
RAK01:HARIDUS,KOOL :25OKT12,V Foto: ARVET M?GI/VIRUMAA TEATAJA

​Uue õppeaasta alguseks valmib Väike-Maarja gümnaasiumis moodne õpilabor ehk värkstuba, millest võidab lisaks kohalikule koolile mitu Lääne-Viru õppeasutust.

Väike-Maarja gümnaasiumi koostatud ja Euroopa Sotsiaalfondist ligi 200 000-eurose toetuse saanud projekti käigus töötatakse koos Tartu ülikooli teaduskooli uurimislaboriga välja rajatavas värkstoas ja paari aasta eest koolis valminud nutiklassis rakendatav õppekava ja õppematerjalid.

Viie aasta pikkuse projekti rõhk pannakse lõimingule eri aine- ja eluvaldkondadega ning oskusele otsida probleemidele lahendust ka meeskonnana. “Labori eesmärk on eelkõige muuta paremaks õpilaste õpikeskkonda, teha seda läbi praktilise õppe ning tuua majja ja rakendada nüüdisaegset teaduspõhist õpikäsitlust. Siia ei tule mitte ainult keemia ja füüsika, vaid koos olemasoleva nutiklassiga lõimitud labor ehk me loome terviksüsteemi, millele lisandub digipädevus,” rääkis Väike-Maarja gümnaasiumi direktor Marje Eelmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles