Vastukaja: homopropaganda luiskelood

Anti Poolamets
, Rakvere linnavolikogu liige, EKRE
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anti Poolamets (EKRE)
Anti Poolamets (EKRE) Foto: Erakogu

Rakvere volikogu jõudis viimatisel istungil jälle niikaugele, et otsustada, kas toetada Rakvere LGBT filmifestivali Festheart. Võib pidada positiivseks arenguks, et volikogu eraldas küsitud summast viis korda vähem. Seetõttu pole ime, et homopropagandistid pilluvad tuld ja tõrva. Kahjuks ei jätkunud volikogul julgust ürituse toetamisele lihtsalt kriips peale tõmmata ning festivalile ütlesid selge ei üksnes EKRE ja valimisliit Rakvere Heaks. Samuti ei jätnud volikogu ära Araabia Bazaari rahastamist, kuigi see mõjub mõnitusena ajal, kui Tallinna vanalinn barrikadeerub islamiterrorismi hirmus betoonblokkide taha.

Otsust võib pidada EKRE võiduks, sest meie populaarsuse kiire kasv sunnib ka IRL-i ning teisi erakondi oma valijate tegeliku arvamuse peale mõtlema. Ainukesena võitleb kompromissideta LGBT suure asja eest sotsiaaldemokraatide esindus, kelle näod otsuse peale pikaks venisid.

Selgitasin volikogule, et filmifestival on niigi üle kullatud, sest paarikümne homoerootilise filmi näitamisele kulutati suuri summasid. Linna rahastust oli korraldajatel vaja üksnes linna vapi eksponeerimiseks oma toetajate hulgas. Küll on valelik mulje jätmine, kui kohe alanud annetuste kogumise kampaanias maalitakse endast pilti kui puupaljast tagakiusatust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles