Kristallkingake rõõmustas Tapa noorpoliitikust ooperilauljat

Inna Grünfeldt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ooperisolist Reigo Tammele tõid Kristallkingakese vokaalselt võimekad ja suure näitlejameisterlikkusega esitatud rollid.
Ooperisolist Reigo Tammele tõid Kristallkingakese vokaalselt võimekad ja suure näitlejameisterlikkusega esitatud rollid. Foto: Sander Ilvest / Postimees

NUKU teatrist, kus kuulutati välja 2017. aasta parimate teatritööde auhinnad, lahkus Kristall­kingakesega tapalasest Estonia ooperilaulja Reigo Tamm. Salme Reegi nimelise auhinna sai Rakverest pärit Birgit Landberg.

Vanemuises ooperikarjääri alustanud Reigo Tamm pälvis rändava Kristallkingakese, millega tunnustatakse noort teatriinimest esimeste silmapaistvate teatritööde eest, vokaalselt võimekate ja näitlejameisterlike osatäitmistega ooperites “Linnukaupleja” ja “Tulleminek” ning Vanaema rolliga lasteooperis “Guugelmuugelpunktkomm”.

Reigo Tamm ütles, et Kristallkingake on talle suur au ja suur rõõm, mida ta võtab kui vihjet, et võiks jätkata valitud teel. “Tegelikult on tore olla veel noor ja lootustandev,” märkis ta. Reigo Tamme sõnul on tal olnud elus palju häid õpetajaid, lavastajaid, dirigente, kontsertmeistreid ja kolleege. “Nendeta ma poleks mitte midagi,” väitis Kristallkingakese laureaat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles