Rappa sattunud Kadrina sai juhi paika

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrina vallavanemaks sai Kairit Pihlak (keskel), kes lubas vallajuhtimist vaadata värske pilguga ning lõpetada senise niru olukorra.
Kadrina vallavanemaks sai Kairit Pihlak (keskel), kes lubas vallajuhtimist vaadata värske pilguga ning lõpetada senise niru olukorra. Foto: Meelis Meilbaum

Kui Kadrina vallamajal oleks korsten, tõusnuks sealt eilse volikogu istungi lõpus valget suitsu. Vallavanem sai valitud.

Pärast pikka käärimisperioodi valiti Kadrina vallavanemaks Rakvere endine abilinnapea, praegune minister Urve Palo nõunik Kairit Pihlak. Pihlak oli volikogu ees kandidaadina ka eelmisel istungil 21. märtsil, siis kukkus vallajuhi valimine aga läbi. Lisaks temale kandideeris siis Laekvere endine vallajuht Aarne Laas.

Seekordsel volikogu istungil valitses ootamatu üksmeel ja vaikus, Kairit Pihlakule kellelgi küsimusi ei olnud. Pihlak esitati vallavanemaks ainsa kandidaadina ning valiti ühel häälel Kadrina juhiks: 19 volikogu liikmest viibis kohal 18 ning kõik andsid oma hääle Pihlakule. Istungilt puudus keskerakonna esindaja Aivar Lankei. Kairit Pihlak tänas kõiki volikogu liikmeid usalduse eest ning lubas pühenduda Kadrina valla juhtimisele, nii nagu ta seda oskab ja suudab. “Teie poolehoid on ka usaldus minu nägemuse vastu tuleviku Kadrinast,” märkis Pihlak, kes avaldas lootust, et lähiajal on tal võimalik kohtuda kõikide valimisliitude ja erakondade esindajatega, et üheskoos tuleviku üle aru pidada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles