Vaeküla kool saab sel sügisel jätkata (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta alguses Vaeküla kooli külastanud haridus- ja teadusminister Mailis Reps (vasakult teine) on lubanud, et vähemalt aasta peab Vaeküla kooli veel riik.
Eelmise aasta alguses Vaeküla kooli külastanud haridus- ja teadusminister Mailis Reps (vasakult teine) on lubanud, et vähemalt aasta peab Vaeküla kooli veel riik. Foto: Marianne Loorents

Eelmise nädala alguses tuli haridus- ja teadusministeeriumist kinnitus selle kohta, et Vaeküla kool võtab ka sel sügisel õpilasi vastu ning vähemalt esialgu kooli ei suleta. Tulevik on aga jätkuvalt segane.

Rakvere vallavolikogu esimees Peep Vassiljev lausus, et riik siiski väga pikalt Vaeküla kooli pidamisega tegeleda ei taha ning Lääne-Virumaa omavalitsusjuhid ja haridustegelased peavad mõtlema, mis saab õppeasutusest kahe või viie aasta pärast.

Vassiljevi sõnul on optimaalne õpilaste arv koolis 70 või veidi rohkem, mis tähendab, et tänavu saaks sinna võtta üle 20 uue õpilase. “Kui meie maakonnast seda hulka kokku ei saa, võime mõne lapse ka Ida-Virumaalt võtta,” ütles Vassiljev.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles