Lääne-Viru Omavalitsuste Liit kutsub tunnustama parimaid haridustöötajaid ja hariduse toetajaid

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu valiti maakonna aasta õppeasutuse juhiks Tapa lasteaed Vikerkaar direktor Lii Jairus. Auhinda annab üle Sven Hõbemägi.
Mullu valiti maakonna aasta õppeasutuse juhiks Tapa lasteaed Vikerkaar direktor Lii Jairus. Auhinda annab üle Sven Hõbemägi. Foto: Meelis Meilbaum

Lääne-Viru Omavalitsuste Liit (VIROL) kutsub üles esitama kandidaate üleriigilise tunnustussüsteemi "Eestimaa õpib ja tänab" konkursile, mille eesmärk on tunnustada ja tutvustada üldsusele Lääne-Viru maakonna haridustöötajate tegevust, selgitada tehtud töö tulemuste põhjal välja maakonna haridustöötajad, kes on oma töös saavutanud väljapaistvaid tulemusi ja pälvinud kolleegide, õpilaste ja lastevanemate lugupidamise.

VIROL-i tegevdirektori Sven Hõbemägi sõnul on maakondlik konkurss seotud üleriigilise konkursiga. Laureaadid valitakse 12 üleriigilises ja kahes maakondlikus kategoorias. Kandidaate üleriigiliselt tunnustatud kategooriate auhindadele saab esitada 13. maini haridus-ja teadusministeeriumi veebilehel aadressil www.hm.ee/gala, kust leiab ka tunnustamisstatuudid.

VIROL-i moodustatud maakondlik komisjon valib igasse kategooriasse (välja arvatud aasta õppejõu kategooria) esitatud kandidaatide seast ühe esitamiseks üleriigilisele komisjonile. "Komisjoni esitatud kandidaat on ka laureaat vastavas kategoorias Lääne-Virumaal," rääkis Hõbemägi.

Komisjoni kuulub VIROL-i hariduskomisjoni, Lääne-Virumaa Haridustöötajate Liidu, Lääne-Viru Koolijuhtide Ühenduse, Lääne-Viru Haridusjuhtide Liidu, Lääne-Virumaa Alushariduse Juhtide Liidu, Lääne-Virumaa Õpilasesinduse ning maakondlike ainesektsioonide esindaja.

Kandidaate maakondlikele täiendavatele kategooriatele (Lääne-Virumaa noor õpetaja ja Lääne-Virumaa hariduspere) saab esitada samuti 13. maini ning seda saab teha VIROL-i veebilehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles