Viimane mäng läks aia taha, hõbe motiveerib

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi duubeltiim heitles hooaja sees tartlastega võrdselt. Esimene kullamäng pakkus samuti põnevust. Korduskohtumises vedasid meie meeste närvid alt ning EMÜ SK võttis kindla võidu.
Rakvere Võrkpalliklubi duubeltiim heitles hooaja sees tartlastega võrdselt. Esimene kullamäng pakkus samuti põnevust. Korduskohtumises vedasid meie meeste närvid alt ning EMÜ SK võttis kindla võidu. Foto: Marianne Loorents

Esimest hooaega Eesti esiliigas pallinud Rakvere Võrkpalliklubi duubeltiim pakkus kahe võiduni mängitud kullaseerias põneva etenduse, kuid tunnistas siiski tartlaste paremust. Tasuks pjedestaali teine koht.

Rakvere Võrkpalliklubi II ja Eesti Maaülikooli Spordiklubi finaalseeria avamäng ei kujunenud kordagi ühepoolseks. Vaekausi kallutas enda kasuks 2015. aastal esiliigas kuldmedali saavutanud, kuid kahel viimasel hooajal poolfinaalist välja jäänud EMÜ SK seisuga 3:2 (17:25, 25:22, 22:25, 25:15, 12:15).

Rakvere Võrkpalliklubi kapten Kaarel Pomerants ütles, et midagi hullu ei olnud, kuid igas mänguelemendis jäi midagi puudu. “Viienda geimi peab keegi kaotama, paraku meie kaotasime. Maailma lõpp see ei ole.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles