Poliitikutel hakkas äkki kiire

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Pomerantsi kõrval seisva Kert Karuse väljaütlemised ja käitumine on päris mitme volikogu liikme sõnul üheks lahkhelide põhjuseks.
Marko Pomerantsi kõrval seisva Kert Karuse väljaütlemised ja käitumine on päris mitme volikogu liikme sõnul üheks lahkhelide põhjuseks. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere poliitikutel on ootamatult kätte jõudnud kibekiire aeg, sest järgmiseks reedeks on vaja kokku klopsida uus toimiv koalitsioon. Kerge see olema ei saa.

Linnavolikogu aseesimees, reformierakonna fraktsiooni juht Aleksandr Holst ütles, et enne 4. mail toimuvat volikogu istungit, kus IRL-i poliitikute umbusaldamine kavas, istutakse tingimata mitu korda läbirääkimistelaua taha kõigi praegu volikogus opositsioonis olevate jõududega. “Ootame kindlasti laua taha ka sotsiaaldemokraate, et konstruktiivseid kõnelusi pidada,” lausus Holst.

Volikogu esimehele Mihkel Juhkamile, IRL-i kuuluvatele linnavalitsuse liikmetele ja komisjonide esimeestele umbusalduse avaldamist põhjendas Holst tupikseisuga linna juhtimisel. “Oleme jõudnud selleni, et riigigümnaasiumiga seotud otsuste tähtaeg hakkab kukkuma, aga Mihkel Juhkami ei ole suutnud ei linnapeana ega volikogu esimehena asja purki panna,” kõneles Holst. “Asjadega peab edasi minema, muidu läheb supp hapuks ja jääme riigigümnaasiumist ilma,” lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles