Nõudmised pitsitavad kooli

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haljala kooli direktori Inge Laivi (keskel) kinnitusel on kool tegutsenud alati eesmärgiga õpilaste elu huvitavamaks muuta.
Haljala kooli direktori Inge Laivi (keskel) kinnitusel on kool tegutsenud alati eesmärgiga õpilaste elu huvitavamaks muuta. Foto: Meelis Meilbaum

Haridus- ja teadusministeeriumi järelevalve tuvastas Haljala koolis hulga rikkumisi, mida kool parandama asus. Ministeeriumi jäigad nõudmised pigistavad aga maakoolil kohati hinge kinni.

Haljala kooli direktor Inge Laiv rääkis, et haridus- ja teadusministeeriumi (HTM) järelevalveametnik pöördus kooli pärast ministeeriumile laekunud kaebust. Koolile heideti ette, et 8. ja 9. klassile ei õpetata riiklikult ette nähtud mahus kunstiõpetust.

Koolijuhi sõnul oli kunstitund tunniplaanis küll, kuid pärast aineõpetaja lahkumist integreeris kool kunsti teiste ainetega, see tähendab, et kunstitundi andsid ka teiste ainete õpetajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles