Lääne-Viru maavalitsus ootab kandidaate konkursile “Lääne-Virumaa aasta õpetajad 2011”

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Konkursi eesmärk on tunnustada ja tutvustada üldsusele Lääne-Virumaa haridustöötajate tegevust ning selgitada lõppenud õppeaasta tulemuste põhjal välja Lääne-Viru maakonna parimad pedagoogid ja haridusjuhid.


Kandidaate võivad esitada haridusasutuste juhtkonnad, haridusasutuste hoolekogud,  õpilasesindused, kohalikud omavalitsused, haridustöötajate ühendused, maavalitsus.

“Loodetavasti saab vajaduse korral eespool nimetatud ühenduste kaudu oma ettepanekud teha iga õpilane, õpetaja, lapsevanem, vilistlane – inimene, kes on kandidaadist õpetaja tööde ja tegemistega hästi kursis,” märkis Maaja Valter maavalitsusest.

Kandidaadid esitatakse aasta õpetaja nimetusele neljas valdkonnas: koolid, koolieelsed lasteasutused, huvikoolid ja haridusjuhid.

Taotlused kandidaatide kohta tuleb esitada elektrooniliselt või paberkandjal maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonnale 30. juuniks. Ühest haridusasutusest võib esitada korraga ühe õpetaja ja ühe haridusjuhi kandidaadi.

Aasta õpetajate kandidaatide hulgast valib komisjon välja ühe õpetaja üleriigilisele aasta õpetaja kokkutulekule.
Konkursi juhendiga saab tutvuda ja vormikohase taotluse blanketi leiab Lääne-Viru maavalitsuse kodulehelt.

Lisaks eespool nimetatud aasta õpetaja nelja valdkonna kandidaatidele soovib maavalitsus tänavu esile tõsta ka noori õpetajaid, kellel on nõutav kvalifikatsioon ja kes on töötanud koolis kuni kolm aastat.

Kandidaate aasta noore õpetaja nimetusele võivad esitada 30. juunini vabas vormis samuti haridusasutuste juhtkonnad, haridusasutuste hoolekogud, õpilasesindused, kohalikud omavalitsused, haridustöötajate ühendused, maavalitsus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles