Elust enesest: Saara Kadak on publiku ees tagasi

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere teatrist lapsehoolduspuhkusel olev näitleja Saara Kadak osaleb Eesti ja Armeenia koostööna valmivas komöödiafilmis “Lõbus perekond”.
Rakvere teatrist lapsehoolduspuhkusel olev näitleja Saara Kadak osaleb Eesti ja Armeenia koostööna valmivas komöödiafilmis “Lõbus perekond”. Foto: Robert Lang

Rakvere teatrist lapsehoolduspuhkusel olev näitleja Saara Kadak on suure hooga naasnud kinoekraanile ja lavalaudadele.

Juba lähiajal ootab teda mitu peaosa. Järgmisel nädalal hakatakse väntama uut kodumaist Eesti ja Armeenia koostööna valmivat komöödiafilmi “Lõbus perekond”, kus ta näitleb koos armeenia päritolu Armen Arushanjaniga. Ootamatute pöörete ja sehkelduste jada kulmineerub armeenlaste ja eestlaste temperamendi kokkupõrkega.

Saara Kadak ütles, et tegemist on tema suurima filmirolliga. “Mind huvitab koostöö armeenlastega. Kuna pean filmis päris palju rääkima inglise keelt, on see hea väljakutse,” sõnas Kadak. Naise sõnutsi on köitev ka karakter, keda ta mängib. “See on natukene minuga sarnane,” ütles näitlejanna.

Augustis vallutab Kadak lavalauad koos Märt Avandiga, et jutustada Narvas Tartu Uue Teatri tükis “Kremli ööbik” lugu NSV Liidu mürisevast muusikatööstusest ning särava Jaak Joala vastuolulisest saatusest.

Aga seegi pole kõik. Kadak kaasatakse sügisel veel ühte suurprojekti, millest tema sõnutsi on veel vara rääkida. “Lähen ka Vanemuisesse muusikali.” Näitleja ütles, et see on hea, et lapse kõrvalt on võimalik ka tööd teha. Tema sõnul läheb kõik kenasti. Rakvere teatri lavalaudadele naasmise kohta nentis 1,3-aastase Susanna ema, et eks näis, mis saab. “Hetkel ei oska veel midagi öelda.” Rakvere teatrist on peale Saara Kadaku praegu emapuhkusel Maarika Mesipuu-Veebel ja Natali Väli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles