Naabriplika kodu teavad kõik

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Naabriplika” seriaalis on Esna bussipeatus üks olulisemaid tegevuspaiku, kus maailma asjad selgeks räägitakse. Esna Küla Seltsi juhatuse liige, kohalik hing Ene Mikk sündmuskohal.
“Naabriplika” seriaalis on Esna bussipeatus üks olulisemaid tegevuspaiku, kus maailma asjad selgeks räägitakse. Esna Küla Seltsi juhatuse liige, kohalik hing Ene Mikk sündmuskohal. Foto: Kasper Mäe

Kes pole Esnas käinud, on sellest vähemalt kuulnud. Ekraani kaudu tuleb see pisike paik meie koju igal esmaspäeval. Kohapeal pole melust jälgegi. Uinuvaks kaunitariks peetud küla peatänavat pidi liigub vaid õhk.

Esnat hääldatakse Essna, kahe s-iga, ütlevad kohalikud. Esna Küla Selts MTÜ juhatuse liige Ene Mikkki palub s-i pikalt öelda. ““Naabriplika” tegijaid kogu aeg harisin. Es-s-na on ta alati olnud,” sõnab Mikk. Esimesed tutvused ja kokkulepped on siinses bussijaamas sõlmitud. Selles kurikuulsas.

Komöödiaseriaalis on see keskpunkt. Paik, kus Sokrates, Insener ja Tola asju ajavad ja elu keerdkäigud sirgeks selgitavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles