Tapal toimuvad linnapäevad

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vorstifestivalist on kujunenud Tapa linnapäevade lahutamatu osa.
Vorstifestivalist on kujunenud Tapa linnapäevade lahutamatu osa. Foto: Eva Klaas

Tapa linn tähistab oma 92. sünnipäeva sel nädalalõpul paljude eriilmeliste ettevõtmistega.

Reedel on terve päeva avatud muidu tühjalt seisev Tapa vaksal, kus toimub üritus Nostalgialaks. Ettevõtmisega pakutakse meelelahutust ja püütakse ühtlasi juhtida tähelepanu linna keskmes asuvale hoonele, mis on suletud ja laguneb ning millele ei ole siiani püsivat rakendust leitud. Tänavu on ürituse põhirõhk nostalgilistel eesti filmidel, programmist leiab nii laste- ja noortefilme kui ka kõige tuntumaid eesti filme.

Lisaks on võimalik avastada raudteejaama ruume, uudistada näituseid ja osaleda ööorienteerumisel. Sel aastal on programmis tegevust ka lastele: neil on võimalus küpsetada vahvleid ning teha läbi põnev aardejaht. Õhtul esilinastub gümnaasiumi noorte enda tehtud dokumentaalfilm “Mälestusjaam” Tapa raudteejaamast. Peale seda linastuvad tummfilmid, millele loob kohapeal muusika helilooja ja pianist Olav Ehala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles