Haridusfoorumil annab uuele õppeaastale avalöögi Marko Matvere

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmekülgne laulja ja näitleja Marko Matvere inspireerib haridusinimesi Lääne-Virumaa suurimal haridusseminaril.
Mitmekülgne laulja ja näitleja Marko Matvere inspireerib haridusinimesi Lääne-Virumaa suurimal haridusseminaril. Foto: Sille Annuk

Kolmapäeval toimub Rakvere ametikoolis juba traditsiooniks saanud Lääne-Virumaa suurim haridusseminar "Lääne-Viru hariduse päev". Haridusinimestele esineb ettekandega ka tuntud laulja ja näitleja Marko Matvere.

Hariduspäeval tutvustatakse maakonda uuest õppeaastast tööle asuvaid noori õpetajaid ja tugispetsialiste.

Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu (VIROL) tegevdirektor ja hariduse päeva peakorraldaja Sven Hõbemägi ütles, et on tava kutsuda enne uut õppeaastat kokku kõik maakonna haridusinimesed, et omavahel mõtteid vahetada, üheskoos inspireerivaid ettekandeid kuulata ja juhatada sisse uus õppeaasta.

"Oma esimese koosoleku saavad pidada ka maakondlikud aineühendused, lisaks tutvustavad oma tegemisi ka mitmed keskkonnahariduse pakkujad," loetles ta. Avatud on teematoad, kus räägitakse õpetajakutsest, ametiõppest, hariduslike erivajadustega lastega töötamisest. Päev lõppeb keskkonnahariduseteemaliste ettekannetega. Ettekandega esineb ka Tallinna ülikooli haridusteaduste instituudi lektor Grete Arro.

Maakonna haridusinimesed saavad ennast registreerida seminarile SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles