Päästjad tähistasid pritsimeeste aastapäeva

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õlg õla kõrval – Ida päästekeskuse juht Ailar Holzmann (vasakul) võtab õnnitlusi vastu Rakvere politseijaoskonna juhilt Tarmo Tammistelt.
Õlg õla kõrval – Ida päästekeskuse juht Ailar Holzmann (vasakul) võtab õnnitlusi vastu Rakvere politseijaoskonna juhilt Tarmo Tammistelt. Foto: Ida päästekeskus

Eelmisel nädalal tähistati Rakvere päästekomandos organiseeritud tuletõrje 99. aastapäeva. Ida päästekeskuse juht Ailar Holzmann rõhutas mõtet, et ise endaga toimetulevaid inimesi tuleb nõustada, kuid abivajajaid tuleb märgata ja aidata.

Holzmanni sõnul on käesolev aasta Ida päästekeskusele tulemuslik, aga ka raske, sest kuumal suvel oli väga palju metsa- ja maastikupõlenguid.

Ta osutas tõsiasjale, et mullu oli kolme suvekuu jooksul Virumaal 26 metsatulekahjut, tänavu aga neli korda rohkem ehk 208. “See oli meile tõsine väljakutse, ja tegelikult oli päevi, kus enamik päästemeeskondi oli metsas tulekahjusid kustutamas,” sõnas Holzmann ja tõi näite ühest päevast, mil Virumaal oli valves vaid kaks päästekomandot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles