Koolijuht Marje Eelmaa: “Kui riigieksameid poleks, mis oleks siis teisiti?”

Marju Lina
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigieksamitulemuste järgi otsustades maakonna kaugelt kõige kõvema kooli, Väike-Maarja gümnaasiumi direktor Marje Eelmaa on optimist ja ütleb, et kõik on võimalik.
Riigieksamitulemuste järgi otsustades maakonna kaugelt kõige kõvema kooli, Väike-Maarja gümnaasiumi direktor Marje Eelmaa on optimist ja ütleb, et kõik on võimalik. Foto: Vladislav Musakko

Möödunud nädalal Innove avaldatud suure riigieksamite tulemuste koondtabeli ilmumise järel võib uhkusega tõdeda, et Väike-Maarja – see on endiselt võimas hariduskants. Ligi 150 koolist koosnevas pingereas on Väike Maarja gümnaasium (VMG) 20. kohal. Maakonnas vaieldamatult parima koolina.

Kuigi Väike-Maarja gümnaasiumi ­direktor Marje Eelmaa peab igasugust koolide kõrvutamist üsna ebaõigeks, on ta veendunud, et riigieksamitel saab nii head tulemust Eesti koolide lõikes saavutada ainult asjatundlike õpetajate ja sihikindlate õpilaste koostöös.

Kas reedene päev pärast tabeli ilmumist oli teie koolis kuidagi eriline?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles